Heeft u besloten om nu eindelijk eens die overtollige kilo's kwijt te raken en gezonder te gaan leven?

Maar hoe? En is dit blijvend of is het weer één van de vele beslissingen die me uiteindelijk brengt tot waar ik nu ben en hoe ik me nu voel? Of misschien nog minder? Het bekende 'jojo' effect komt velen frusterend bekend voor!

Bedenk even het volgende : met een streng dieet raak je heus wel kilo's kwijt, maar ze komen net zo snel weer terug. Bovendien werken veel diëten alleen op gewicht, waardoor u een tekort aan voedingsstoffen kunt krijgen en zich dus niet bepaald fitter gaat voelen. Als u uw stofwisseling niet herstelt dan blijf u nadien niet stabiel. Hier is het afvallen gericht op het herstel van de lichaamsbalans en de optimalisering van de verbranding, zodat u niet alleen uw lichaamsgewicht beheerst, maar ook uw vitaliteit.

Na de "zuivering" ga je over op duurzame stabiliteit. Gedurende deze periode leert u stapsgewijs de voedingslijst uit te breiden. Hetgeen u over uzelf geleerd heeft in de afgelopen periode zal de basis zijn voor een stevig fundament in de toekomst, waarbij u uiteindelijk weer alles mag eten!

Als u besluit echt voor uw eigen lichaam en vitaliteit te kiezen, zal deze beslissing u levenslang plezier en inzicht
geven in hoe u eet en beweegt!

Schrijf je hier in om het programma'Leef & Eet' te volgen!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!