Mireille uit Ronse


“Ik had last van gewrichtspijnen en m'n dokter raadde mij aan om te vermageren alvorens dit te behandelen

Ze woog toen 95 kg en voelde zich helemaal niet meer goed in haar vel. Dankzij het vitaliteitsprogramma slaagde ze erin om 27 kilo minder te wegen en wat nog veel belangrijker is, ze heeft een aantal gezondheidsklachten  weten te overwinnen en voelt zich weer vitaal!
Haar vetgehalte is van 48.4 % naar 36.7 % gegaan
Ik heb totaal geen honger gehad! Iedere dag ging ik op de weegschaal staan en zag mijn gewicht mooi dalen. Als ik kijk wat ik tijdens het programma allemaal gegeten heb dan is dat soms meer dan dat ik voordien at en toch viel ik af!
“Voor het programma had ik soms zo’n drang naar suiker dat ik begon te zweten en dat ik gewoon iets moest hebben van suiker, tijdens het programma stelde ik vast dat ik eigenlijk helemaal geen behoefte meer had aan suikers of zoetigheid  En nu, na het programma, moet ik vaststellen dat sommige dingen zoals chips me niet meer smaken, en als ik zoetigheid neem dan heb ik geen behoefte meer aan die grote hoeveelheden!
Toen we vroeger op verlof gingen en we wilden iets bezoeken met veel trappen, dan moest ik 20 trappen doen en een tijd wachten, dan weer 20 trappen en tegen dat ik boven was, dan was ik doodop! “Er is zelfs een enkele keer geweest dat de doorgang zo smal was dat ik er gewoon niet tussen kon en dat ik beneden moest blijven wachten op mijn man. Als ik nu trappen doe, dan moet ik niet meer wachten tussenin, ik doe ze gewoon in één keer.
Ik ben ook overal afgevallen waar het nodig was, en dat had ik met mijn vorige dieëten niet, mijn heupen bleven breed, hier ben ik afgevallen waar ik wou, mijn kleding maat is van 48 naar 40/42 gegaan en daardoor kan ik me natuurlijk ook veel jonger kleden!
Na 3 sessies van 42 dagen was ik in totaal 21,8 kg afgevallen (daar heb ik met mijn ander dieët 1,5 jaar over gedaan) waar ik al héél tevreden over was. Toen ben ik geleidelijkaan andere dingen weer gaan toevoegen en zo ben ik achteraf nog 5.2 kg afgevallen. Zelfs met de feestdagen heb ik echt alles gegeten wat ik wou. Ik weet hoe ik kan bijsturen en ik voel me héél goed zo! Ik heb geleerd mijn eetgewoonten aan te passen en voel aan mijn lichaam dat dat goed is, mijn gewrichtspijnen en alle andere ongemakken die ik voordien had die zijn verleden tijd! Ook mijn dokter was héél aangenaam verrast.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!