Marinka uit Kortrijk


“Ik startte met programma omdat ik goede resultaten zag bij een vriendin

Ze woog toen 89,7 kg en voelde zich helemaal niet meer goed in haar vel.  Ze slaagde erin om 23.2 kilo minder te wegen en wat nog veel belangrijker is, ze voelt zich weer vitaal en goed !  Mijn vetgehalte is van 42.1 % naar 31.2 % gegaan!
Vroeger had ik wel eens geprobeerd om minder te eten maar dat hield ik niet vol, hier kreeg ik van Greet dagelijks een aanmoedigingsmail aan de hand van een invulijst waarop ik invulde wat ik at. ,,De begeleiding was prima. Ik ging om de 3 à 4 weken ook even bij Greet langs om een total body scan te laten doen en dan was ik weer extra gemotiveerd voor de volgende kilo’s. De persoonlijke begeleiding die je krijgt is zeker één van de sterke punten!Iedere dag ging ik op de weegschaal staan en zag mijn gewicht mooi dalen.
Ook toen ik frietjes voor de kinderen klaarmaakte had ik er totaal geen zin in.
Mijn conditie is er zeker ook op vooruit gegaan, nu kan ik veel sneller de trap oplopen dan voordien. “Voor het programma had ik ook veel last van hoofdpijn, nu heb ik dat niet meer
Ik ben ook overal afgevallen waar het nodig was, mijn kledingmaat is van 48/50 naar 38/40 gegaan en daardoor kan ik me natuurlijk ook helemaal anders te kleden!
“Ik moet niet meer uitkijken naar losse t-shirts om alles te verbergen.
Na 5 maanden was ik in totaal 22,5 kg afgevallen waar ik al héél tevreden over was. Toen ben ik geleidelijkaan andere dingen weer gaan toevoegen en zo ben ik achteraf nog 1 kg bij afgevallen.  Ik weet hoe ik kan bijsturen en ik voel me héél goed zo!  Ik heb geleerd mijn eetgewoonten aan te passen en voel aan mijn lichaam dat dat goed is.

Ik zou het aan iedereen willen verkondigen want ik weet wat het is om te zwaar te zijn!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!