Katty uit Wevelgem


“Ik had last van heuponstekingen, gewrichtspijnen en overgewicht...

Dankzij de goede begeleieding slaagde ze erin om 24 kilo minder te wegen en wat nog veel belangrijker is, ze heeft een aantal gezondheidsklachten  weten te overwinnen en voelt zich weer vitaal en goed in haar vel! Haar vetgehalte is van 45% naar 33% gegaan!
Ik heb totaal geen honger gehad, want je moet om de twee tot drie uur iets eten om het verbrandingsproces aan de gang te houden” zegt Katty. Iedere dag ging ik op de weegschaal staan en zag mijn gewicht mooi dalen.
Het voordeel hier is ook dat je niet moet zorgen dat je speciale dingen in huis moet halen of speciaal moet koken want daar had ik geen tijd voor, ik leerde minder grote porties eten en merkte dat ik me daar veel beter bij voelde.
Ik voelde al snel dat ik veel meer energie had. Vroeger moest ik s’middags mijn middagdutje doen om de dag goed door te komen, nu heb ik dat zeker niet meer nodig. Ook s’morgens vroeg opstaan is geen probleem meer.
Ik had vroeger altijd pijn aan mijn enkels, heupen en knieën en dat is nu volledig weg, ook mijn heupontstekingen zijn verdwenen en dat is nog veel belangrijker dan mijn gewicht.
 De begeleiding was prima, iedere dag vulde ik mijn blad in met wat ik gegeten had en mailde dat naar Greet” Dat is een héél sterk punt van het programma vind ik, de persoonlijke begeleiding die je krijgt, zo hou je het vol want alleen lukt dat meestal toch niet, dat had ik al voldoende geprobeerd!  Ik zou het iedereen aanraden

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!